Для дезінфекції приміщень «КАРПАТНАФТОХІМу» використовують і туманоутворювач
Для дезінфекції приміщень «КАРПАТНАФТОХІМу» використовують і туманоутворювач
З минулого тижня у ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» для дезінфекції адміністративних і виробничих приміщень, складів та інших місць, де перебувають і працюють люди, крім звичних розпилювачів, почали використовувати і туманоутворювач.
Електричний переносний апарат «Туман-М turbo» підприємство придбало для посилення заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусу COVID-19.
Цей туманоутворювач закуплено в українського виробника. Його використання, як відзначили працівники підприємства, котрі вже випробували аппарат в дії, має значні переваги щодо якості обробки концентрованим дезінфікуючим засобом приміщень порівняно із звичним обприскуванням за допомогою інших розпилювальних апаратів. Струмінь, що випускається з туманоутворювача під тиском електричної турбіни, має робочий факел до 8 метрів. Це полегшує обробку у важкодоступних місцях. Крім того, в якості рідини для оприскування туманоутворювачем можна використовувати для знищення вірусів різні ефективні концентровані антисептичні засоби, в тому числі й гіпохлорит натрію.
Наш кор.
Війна не залишила байдужим жодного українця. Вони долучаються до боротьби з ворогом як безпосередньо у зонах бойових дій, так і на окупованих та неокупованих територіях. Не стоять осторонь від агресивних дій російської армії й колективи промислових підприємств. Серед яких і товариство «КАРПАТНАФТОХІМ». Про те, що робить підприємство та його працівники задля перемоги над ворогом. нам […]
Все обладнання та комунікації технологічних цехів звільнено від продуктів, заповнено інертним газом (азотом) та виведено на режим консервації. Обладнання знаходиться у належному технічному стані. Системи протипожежного, протиаварійного захисту, раннього виявлення та оповіщення, енергозабезпечення перебувають у справному і робочому стані. В структурних підрозділах підприємства розроблено регламенти, які передбачають порядок обслуговування технологічних установок у режимі їх консервації. […]